Appartement Drenthe
 0592 501 415
Vakantiehuis in Drenthe

Appartement huren? 


 

Het huren van het appartement is mogelijk, per week van vrijdag tot vrijdag.

Desgewenst zijn er in goed overleg ook andere mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

* Buiten het vakantieseizoen is ook een lang weekend en/of een midweek mogelijk, alsmede verhuur per nacht. 

Appartement huren in Drenthe, Schoonloo

Wilt u er even heerlijk tussenuit en genieten van rust en privacy in het prachtige Drenthe? Boek dan ons vakantieappartement in Schoonloo.

Het vakantie appartement is gesitueerd in in het achterste gedeelte van onze woonboerderij en is uitstekend geschikt voor mensen die rust en privacy zoeken. Het vloeroppervlak van ons appartement is zeer ruim: 50m2. Het ruime appartement biedt ruimte aan maximaal 4 personen en beschikt over een grote parkeerplaats en een groot grasveld.

Appartement met gratis WIFI

Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk. Tevens zijn er mogelijkheden voor bed and breakfast. Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Appartement huren Drenthe

Indeling appartement

Het appartement beschikt over een eetkeuken met gezellige zithoek, twee slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee één persoonsbedden). Kussens, dekbedden en dekens zijn aanwezig en indien gewenst is er bedlinnen beschikbaar.

Terras

Buiten beschikt u over een terras met tuinstoelen, waarbij het terras tevens is voorzien van een overdekte veranda waar u heerlijk kunt genieten tijdens lange zwoele avonden. Het is tevens een ideale plek om gezellig te barbecuen (indien gewenst aanwezig).

Appartement huren DrentheAppartement huren Drenthe

Bel Vakantiehuizen Drenthe

Facebook Bel Vakantiehuizen in Drenthe

E-mailadres Vakantiehuizen in Drenthe 
  info@vakantiehuis-in-drenthe.nl

Bel Vakantiehuizen in Drenthe 
  0592 501 415

Adres Vakantiehuizen Drenthe 
 Elperstraat 6, 9443 TL Schoonloo

 

 

Locatie Vakantiehuizen in Drenthe